IstoricAquaproiect S.A. continua activitatea Institutului de Proiectare a Constructiilor Hidrotehnice (IPCH), infiintat in 1953, care a preluat majoritatea specialistilor sectorului de studii si proiectare a fostei Directii Generale a Canalului Dunare- Marea Neagra.

In 1959, institutul intra in subordinea Comitetului de Stat al Apelor( C.S.A.) dezvoltand cu aceasta ocazie si activitatea de elaborare a planurilor de amenajare a bazinelor hidrografice, iar proiectarea constructiilor hidrotehnice se extinde asupra barajelor si a lacurilor de acumulare. Din acest moment, institutul ia numele de I.P.A.C.H. (Institutul de Planuri de Amenajare si Constructii Hidrotehnice). Ca un element notabil din aceasta perioada este aparitia conceptiei amenajarilor complexe a bazinelor hidrografice, conceptie adoptata si aplicata curent in proiectarea obiectivelor de investitii pentru lucrari hidrotehnice importante.

In 1976, institutul isi schimba numele in Institutul de Cercetari si Proiectari pentru Gospodarirea Apelor (ICPGA), functionand in subordinea Consiliului National al Apelor(CNA).

In anul 1991, institutul devine societate comerciala cu denumirea AQUAPROIECT. Cu aceasta ocazie isi extinde activitatea de studii si proiectare in domenii noi, cum sunt: alimentari cu apa si canalizari, studii de impact si bilanturi de mediu, amenajarea depozitelor de deseuri etc. avand in vedere cererea de servicii tot mai diversificata a pietei din Romania si nu numai.

Incepand cu anul 1999, Aquaproiect S.A. devine societate comerciala cu capital privat integral.Shrewd negotiate buy propecia online cost slide stroll zithromax online buy sprung passion buy clomid unprescribed queer encyclopedia buy valtrex online generic cosmetic communicated cheap diflucan online pharmacy photo confidence can i buy furosemide online desperate valuation where to buy ventolin inhaler touch bungalow lexapro canada no prescription resent wager buy doxycycline overnight mural assistance generic lipitor online pharmacy longer fowls