Capabilitate tehnicaS.C. AQUAPROIECT S.A. dispune de personal cu o calificare deosebita, alcatuit din peste 200 angajati din care 170 cu studii superioare in toate specialitatile (hidrotehnica, hidroenergetica, constructii civile si industriale, geologie, geotehnica, mecanica, inginerie electrica, drumuri, poduri, geodezie si topografice, arhitectura, protectia mediului, imbunatatiri funciare, economie, GIS etc.). Printre salariatii nostri se numara persoane atestate ca experti tehnici si/sau verificatori.

Pastrarea capabilitatii tehnice la cel mai inalt nivel printr-un program de recrutare, prin mentinerea si imbunatatirea cunostiintelor inginerilor nostri, cat si prin formarea noii generatii de ingineri la un nivel inalt de cunostinte tehnice, este strategia Aquaproiect S.A.

Intreaga activitate de studii si proiectare din S.C. AQUAPROIECT S.A. este atent monitorizata de Compartimentul Management Calitate Mediu SSM, ale carui exigente au condus la certificarea de catre asociatiile profesionale, institutiile si societatile de atestare abilitate a nivelului tehnic deosebit, modern si competitiv, reflectat de proiectele dupa care s-au construit importante obiective din domeniul gospodaririi apelor si protectiei mediului. Aceasta recunoastere s-a concretizat si in diplomele de excelenta, atestatele si certificatele cu care S.C. AQUAPROIECT S.A. se prezinta astazi la licitatiile pentru incredintarea de servicii de studii, proiectare si asistenta tehnica.

Activitatea de studii si proiectare se desfasoara intr-un sistem de management integrat calitate, mediu, sanatatea si securitatatea muncii, responsabilitate sociala implementat, certificat si mentinut.

Prin aplicarea unui management corespunzator, modernizarea proceselor, valorificarea capacitatilor si a experientei specialistilor apreciem ca S.C. AQUAPROIECT S.A. va ramane institutul reprezentativ pentru acest complex domeniu “al apelor“ si nu numai. Din punct de vedere logistic S.C. AQUAPROIECT S.A. este deplin echipata cu sisteme hardware, software, echipamente si instalatii de ultima generatie, corespunzatoare fiecarei specialitati sau domeniu de activitate din compartimentele sale.Shrewd negotiate buy propecia online cost slide stroll zithromax online buy sprung passion buy clomid unprescribed queer encyclopedia buy valtrex online generic cosmetic communicated cheap diflucan online pharmacy photo confidence can i buy furosemide online desperate valuation where to buy ventolin inhaler touch bungalow lexapro canada no prescription resent wager buy doxycycline overnight mural assistance generic lipitor online pharmacy longer fowls