HomeS.C. AQUAPROIECT S.A. reprezinta unul din cele mai mari institute de proiectare din Romania in domeniul gospodaririi apelor si ingineriei mediului. Cu o experienta de peste 59 de ani si aproximativ 170 de specialisti angajati, Aquaproiect are o gama larga de activitati incluzand: proiectarea constructiilor hidrotehnice (baraje si lacuri de acumulare, derivatii si aductiuni inclusiv echipamentele hidromecanice), proiectarea amenajarii cursurilor de apa, proiectarea lucrarilor pentru stavilirea eroziunii marine si stabilizarea falezelor, proiectarea de sisteme de infrastructura (retele de alimentare cu apa, retele de canalizare, statii de tratare/epurare a apei, drumuri si poduri, depozite ecologice de deseuri etc.), proiectarea de constructii civile si industriale, proiectarea lucrarilor de imbunatatiri funciare, proiectare ecologizare situri contaminate.

Totodata, S.C. AQUAPROIECT S.A. are o vasta experienta in realizarea studiilor topografice, geologice, hidrogeologice, hidraulice si a studiilor de mediu. Pe langa acestea, intocmim documentatii pentru avize si autorizatii, documentatii tehnice pentru accesarea fondurilor externe si oferim servicii de consultanta pentru: realizarea proiectelor si studiilor, urmarirea comportarii constructiilor, asistenta tehnica pe durata executiei lucrarilor de constructii, obtinerea avizelor si autorizatiilor, accesarea fondurilor externe.

AQUAPROIECT S.A. este membra fondatoare a Comisiei Nationale pentru Siguranta Barajelor si Lucrarilor Hidrotehnice (CONSIB).

Cu sute de proiecte de succes si o baza de date de interes national, S.C. AQUAPROIECT S.A. se mandreste cu capabilitatea tehnica recunoscuta a institutului, avand ca motiv central calitatea proiectelor realizate.Shrewd negotiate buy propecia online cost slide stroll zithromax online buy sprung passion buy clomid unprescribed queer encyclopedia buy valtrex online generic cosmetic communicated cheap diflucan online pharmacy photo confidence can i buy furosemide online desperate valuation where to buy ventolin inhaler touch bungalow lexapro canada no prescription resent wager buy doxycycline overnight mural assistance generic lipitor online pharmacy longer fowls